Sdkclk verirler sıkıntı olmaz ama alamazsanız da Makedonya da noterden çoğaltın bir sıkıntı olmaz .
1 apostilli mutlaka alın diğerleri de başvuru sayısı kadar normal olacak.

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz

Sdkclk izvodu aldığınız yerin bağlı olduğu adliye

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Sdkclk Ben Üsküp’e bağlı bir belediyeden aldığım izvodu Üsküp merkez, adliye binasında apostil yaptırmıştım. Form doldurtuyorlar ve yan tarafta Пошта(PTT gibi yere) ödeme yapıp dekontunu istiyorlar. Apostili ertesi gün sabah 10:00da gel al demişlerdi. Tek 1 adet izvod götürdüm ve onu apostil yaptılar.

kzlc vekes

kzlc doğrudur veles nüfus dairesi vereceksiniz apostil için de ertesi güne vereceklerdir

• kzlc bunu yanıtladı.

kzlc evet orası. izvod aldığınız yerden çıkınca sağa dönüp dümdüz gidiyorsunuz sol tarafta kalıyor

• kzlc bunu yanıtladı.

kzlc
      Zemin katta sağa dönünce 2. Kapıdan içeri giriyorsunuz
      Ödemeyi orada yapabilirsiniz post makinesi mevcut.
      Ertesi günü size teslim ederler apostilli evrakinizi

• kzlc bunu yanıtladı.

zmr Çok teşekkürler ayrıntı için.

GKMENYOLDA merhaba ben babamın iz odunu istiyorum. 3 kardeş için kavadarsi Rosoman da. Iletişim verirseniz sizinle görüşmek isterim

gurcan Gürcan bey bana mail ile ulaşabilir misiniz sizlere birkaç konu hakkında danışmak istiyorum izvod ile alakalı şimdiden teşekkür ederim

Yazelik mail attım.

Merhaba gürcan bey. Bitoladan ve pirlepeden annemin ve babamın izvodunu aldım. İkisinide bitolada apostil yaptırabilir miyim? Evraklar kiril alfabesi olduğu için neye bakmamız gerekiyor acaba?

Sdkclk nereden aldıysanız oradan apostil yaptırabilirsiniz. Diğer türlü kabul etmeyecektirler.
            Önceden oluyordu ama artık maalesef Bitola bitoladan, prilep prilepten

Evraklarda dikkat etmen gereken bir bilgiler doğru mu bir de sağ üst köşe de cinsiyet yazar cinsiyet doğru mu
            Genelde cinsiyeti hatalı yazıp uğraştırıyorlar.
            Üsküpten evraklarda bana çok denk geldi.

gurcan cinsiyetleri doğru görünüyor. Annemin soyadı kısmına türkiyedeki soyadını yazdı. Evrağı hazırlarken sorduğumda böyle olması gerekiyor dedi. Babamın belgesinde makedonyadaki soyadı yazıyor. Problem olur mu acaba. Alt kısımda eski soyadı yazıyor.

Sdkclk sıkıntı olmaz güzel