Nilufer çıkış bilgileri yok o nedenle orada isim denkliğini yapamazsınız. Yine de bir şey diyemem bildiğim yapılamayacağı yönünde

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz

gurcan burda eksikleri gideremezden isim denkliğini Türkiye’den mi yapmalıyım bizim buraya gelirken aldığımız isim denklik var ama yrn Üsküp merkezden yardımcı olucaklarınıda söylediler ben önce size danışayım dedim teşekkürler

ZerrinZerrin estağfurullah ne demek her zaman elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırız.

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Nilufer orda yapılan farklı burda yapılan farklı
      Orda yardımcı oluruz dedilerse yaptırın

Çıkış bilgisi olmadan türkiyeden başvurabiliyormuyum peki burda yazdırtmazsam olabilirmi eğer yazarlarsa çıkış bilgisine ne yazılmalı

Nilufer evet başvuru yapabilirsiniz.
        Siz bir şey yazdırmıyorsunuzun onlar varsa olan bilgileri yazıyor.

Merhaba, bir sorum olacaktı. Annemler Türk çarşısının oralarda yaşıyorlarmış orada doğmuş büyümüşler. Oraya en yakın nüfus müdürlüğü direkt merkez nüfus müdürlüğümü oluyor? Şimdi Türk çarşısı Çayır belediyesine ait olarak gözükmekte çayır belediyesinde ayrıca bir nüfus müdürlüğü olup olmadığını biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

gurcan Gürcan bey size nasıl ulaşabilirim.

Şimdi elimde bu ikisi var bunlarla Üsküp’ten mahkeme ile değişiklik yapamıyorum sanırım ama Türkiyeden yapabiliyorum anladığım kadarıyla izvodu üsküpte noterde çeviri yaptırmalımıyım özgeçmişi Üsküp noterde yazdırıcam burda tanıdık noter buldum birde biryerde yazınızı okumuştum watsup tan gönderip çeviri den bahsediyordunuz Gürcan bey aslında size ulaşsam daha detaylı sormak istediklerim vardı

Nilufer Makedonya da bir değişiklik yapmayacaksınız. Çeviride yapılmayacak. Sadece apostilli izvodu Türkiye de çeviri yapacaksınız. Türkiye de işlem yapmak için. Mahkeme ve nüfus Türkiye dışında çeviriyi kabul etmiyor. Bilginiz olsun.
            Size msj atarım tabiki ama ek olarak siz de soruları burdan da yazarsanız başkası için de faydalı olacaktır.

İzmir’de mahkemeden sonra evrakları toplayıp Makedonya’dan başvuru yapabilirmiyim buradaki akrabalar polisleri ve nüfustakileri tanıyor

Nilufer belgeler tam ve isim denklik yapmadan sıkıntı yoksa yapabilirsiniz tabiki

İzvod için ücret ödüyormusunuz normalde 300 Dinar ama bizden 1500 Dinar istediler

Yardım eden akrabam yurtdışındaydı ücret aldılar dıye kızdı hatta ücret alınmamalı filan dedi birtane daha izvod alıcam çünki umarım onada okadar ücret istemezler

Buarada yanlış bilgilendirmiş olamayayım izvodun apostilli için ödediğim ücret 1500 Dinar