admin
İsim denklik ile ilgili örnek dilekçe ve özgeçmiş ile ilgili örnek var mı acaba?

rbasaran16 İsim denklik belgesinde düzeltme yapılmasına ilişkin dilekçe 3 gün önce podcast altında paylaşıldı admin tarafından. Özgeçmiş örneği ben de göremedim ama.

gurcan selamlar. Biz de dilekçeyi verdik ptesi gunu formule a ile birlikte. Mesaji bulamadim ama en son takip ediyordunuz sanırım. Bu islemi nereden takip ediyorsunuz ? İlla ki gidip sormak mı gerekiyor ?

Cihanc ben dilekçe numarasından müdürlükten takip ediyordum. Şuan 1 hafta oldu evrağım Ankara ya gideli tahminim 10 gün içinde çıkacaktır.

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz

17 gün sonra

admin Slm dilekçe pdf bi türlü indiremedim mail olarak gönderetmenizi rica ediyorum

Huryasar

Üye girişi yaptıktan sonra denediniz mi?

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

Arkadaşlar merhabalar
          İsim denklik ve tarih doğum yeri değişikliği ve diğer sorunlarla ilgili Nüfus genel müdürlüğünde bir görüşme yaptım. Yarın da İstanbul Nüfus il Müdürümüzle bir görüşme gerçekleştireceğim. Burda yaşadığımız tüm sorunları kendisine ileteceğim. Çözümü konusunda yardımlarını isteyip ne yapmamız gerektiği konusunda buradan bir bilgilendirme yapacağım inşallah.

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

5 gün sonra

yesilyurtlu aynı sorun bizde de var siz halledebildiniz mi acaba isim denklik alabildinizmi 6 aydır bekliyoruz sonuç yok ama e devlette sonuçlandı alabilirsiniz diyo

16 gün sonra

Mesela ben de de doğum yeri bilinmiyor yazıyor bu sorun teşkil eder mi?

7 gün sonra

gurcan Merhaba, annemizin isim denklik ve izvod belgesiyle iki kardeş aynı anda başvuracağız. Birimizde isim denkliğin ve izvod un fotokopisi olması sizce yeterli olur mı?

zmrzvn aynı anda başvuru yapsanız da ikimizde evrakları ayrı incelenecek bence fotokopi geçerli olmayabilir.

14 gün sonra

Merhaba,
              1946 göçmeni Anneannemin Bulgaristan’daki kütüğüne ulaştım fakat doğum belgesi kayıtlarda yok. 1946 göçmeni olduğu için de vatandaş çıkmayacaktır.
              1949 göçmeni Dedemin ise dedesinin ismini bilemediğim için Bulgaristan’daki kütüğüne ulaşamadım.
              Her ikisi için de isim denklik belgesi başvurum ise olumsuz sonuçlandı.
              Her ikisinin Devlet Arşivleri’nden Muhacir Kağıdı ve Tabiiyet beyannamesine ulaştım fakat Passeport D’emigration/Göçmen Pasaportlarına ulaşamıyorum.
              Passeport D’emigration/Göçmen Pasaportlarına nasıl ulaşabileceğim konusunda fikir verebilecek var mı?
              Teşekkür ederim,

9 gün sonra

Merhaba babamın babası bulgaristan da doğup büyüme ama 20 li yaşlarda türkiyeye geliyor ben isim denklik belgesi için başvurumu yaptım sonuçlandı ama daha belgeyi almadım eğer olumlu bir sonuçsa belgeyi aldıktan sonra neler yapmam gerekiyor?

gelen mesaj da en sondaki gibidir.

5 gün sonra

gurcan bir sorum olacak isim denklik belgesi başvuruma cevap, vatandaşlığa alınmadan önceki ad soyad nufus kaydına işlenememiştir. Ankaraya kadar 3 aydır uğrasıyorum, el ile doldurulmuş bır evraktakı bılgılerı nufus kaydına işleyemıyoruz dıyorlar,(makedonyadan turkıyeye göç ederkenki belgeden bahsedıyorum). Makedonyadan doğum belgemi aldım, isim Denklik evragı bu halıyle vatandaslık basvurusu için yeterli olurmu acaba,

gurcan türkiyedeki ad ile makedonyadaki ad arasında bi y harfi fark var,
                Onun haricinde doğum tarıhı doğum yerıni türkiyede makedonyadan aldıgıım doğüm belgesi le düzelttridim, (bir sorun olur mu)

selcukbilen isim denklik belgesi onun için var bir sorun olacağını düşünmüyorum.

21 gün sonra

Merhaba 89 Bulgaristan dogumluyum. Isim denklik basvurusu yaptim. 2 ay sonra Basvuru sonucunun tarafiniza teblig edilebilmesi icin basvuru makamina muracaat etmeniz gerekmektedir. Mesaji geldi.
                  Gittim belgemi almak icin " Doğum belgenizi ve Yabanci makamlarda yaptiginiz isim değisikliğini gösterir belgelerin asillarini yabanci ülke makamlardan apostille ettirerek noter onayli türkçe çevirisi ile nufus mudurlugune … Elimde doğum belgem var ama apostilli degil. Diğer istedikleri belgeleri anlamadim. Beni aydinlatirsaniz sevinirim ne yapmam gerekiyor??

19 gün sonra

bügün babam afına isim denklik aldık fakat önceki uyruk bilinmiyor yazıyor ve eski adı soyadı işlenmemiştir yazıyor. birlikte verdikleri putni lıst za strancr belgesinde eski ismi ve soy ismi ve yugoslavyadan geldiğine dair bilgi var bu durumda başvuruda sıkıntı yaşarmıyız?