Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var.
Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz.
Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var.
Arkadaslar Merhaba,
Kasim sonu ve ya Aralik ayi icinde basvuru yapip Makedonyadan verdiginiz adreslerinize mektup gelen oldu mu aramizda?
Mutlu Haftalar
Nihat Ben Cuma günü mail attım randevu için, hemen cevap geldi. Ocak 2023′e randevu verebiliyorlarmış. Belgeleriniz hazırsa beklemek istemezseniz KMC’den başvurun daha kolay diye yanıt verdiler.
İzvod bulamayanlar ne yapacak başvurunuzu almadılarmı izvod yok diye
Derventskji KMC nedir
Belgin Makedonya arşivlerinden vatandaşlıktan çıkış tarihini araştırın. O vatandaşın çıkışı varsa ki olmaması mümkün değil o zaman bir takım işlerle o belge doğum belgesi gibi iş görecektir
gurcan Gürcan bey merhaba bir çok kişi doğum belgesi bulamıyor yalnız bununla alakalı bazı çözüm üreten birileri var manastırda forumdaki arkadaşlara istinaden bu kişi paylaşmak istiyorum bunun için onay almam gerekiyor.. benim bir yararım yok kimse işini halletmeden para da vermeyecek benim gibi aynı.. yaşadığımız ekonomik krizde insanlar gerçekten istenmeyecek paralar veriyorlar ve o da çözüm olmuyor..
resulaksan
Verilen irtibat bilgileri formda paylaşılıyor.
Şuan forma bakıldığında farklı bölgelerden isim ve irtibat bilgileri mevcuttur.
Bu süreklilik arz ettiğinde ve aynı kişi olduğunda onay yetkisi @admin da oluyor.
Sizin verdiğiniz iritbat bilgileri daha önce de bir kaç kez yayımlandı. Bilginiz olsun.
Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.
Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Handeli siz de babanıza aynı nda başvuru yapabilirsiniz.
Babanız la istenilen evrakların aynısı sizin adınız olanlar.
Podcst ve istenilen belgeler bölümümüzden inceleyebilirsiniz.
resulaksan bu durum herkes için geçerli değil maalesef
Poscastte bu konu hakkında açıklama yapmıştık.
Makedonya ya başka bir yerden gelip 1 yıl ikamet ettikten sonra Türkiye ye göç eden ailelerde var o nedenle bu dediğiniz her kes için geçerli olmayabilir. Özellikle büyük şehirlerden göç edenlerde bu durum ihtimali de var.
Kuruc böyle bir şey kabul edilebiliyor mu? Mesela Makedonya doğumlu dedemin izvodunu buldum ama babamın bulamadım lakin isim denklik belgesindeki pasaportta falan yazıyor hatta daha önceki bir denememizde makedonya içişleri bakanlığı babamın Makedonya’da doğduğunu kabul eden ifadeler kullanmış ama reddedilme sebebini Farklı açıdan beyan etmişti. Şimdi bu bağlamda sizin dediğiniz mekanizma çalışır mı diye merak ediyorum. İzvodu bulunan dedem ve orada doğan ama belgesini bulamadığım babam üzerinden ben nasıl başvurabilirim?
Eylül ayında gittiğim Makedonya’da babamın izvod’u bulamadım. Dedeminkini bulup dönmek durumunda kaldım. Dolayısıyla şu donuk. Beklemedeyim
sorum: “Beklemene gerek yok. Babanın izvodunu bulamadıysan da şu belgeyle başvuru yapabilirsin kabul edilir” gibi bir durum söz konusu mudur?
admin Sayın admin merhaba, ben ve benim gibi başvuru yapmış kişilerin elindeki başvuru numaraları ile nereden sorgulama yapacaklarını bilen birisi var ise forumda yazabilirse sevinirim. Bunu telefon ile sorgulayabiliyor muyuz ? Online sorgulama gibi bir uygulama var mıdır ? Bu konuda sorgulamayı nasıl yapabileceğimizi öğrenebilirsek dil problemi olmayan arkadaşlar başvurunun hangi aşamada olduğunu öğrenip gerekirse yine bir konu başlığı üzerinde toplayabilir.