Annemin isim denklik belgesi 6 aydır hala sonuçlanmadı. Ama doğum yerini ordaki adını soyadını doğum tarihini biliyo kendisi gidip üsküpten doğum belgesini alabilirmi isim denklik olmadan. Alırsa da isim denkliği onun üzerinden burda çıkartırabilirmiyiz
İsim Denklik Belgesi Sorunları
Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.
Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.
Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
admin bugun nufus mudurlugune gidip sordum. İsim denklik başvurusu olumlu yada olumsuz sonuçlanması gerekiyomuş. Sonuç gelmeden işlem yapamayız dediler
Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.
Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.
Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
admin annem isim denklik olmadan izvodunu alabilir bilgilerini biliyo. İzvodu getirsek isim denklik çıkarırmısınız dedim nufus drlugune. Başvurunuz sonuçlanmamış olumlu yada olumsuz sonuçlanması gerekiyo çıkarabilmek için dedi.
Ama e devlette belgeniz hazır müracaat ettiğiniz yerden alabilirsiniz yazıyo isim denklik için
Arkadaşlar Merhaba,
Arkadaşımın annesinin TR’de doğum tarihi 01.07 olarak gözüküyordu makedonya dan izvod alıp apostilli bir sekilde TR ye geldiğimiz de o izvodu türkçeye cevirim noterde onaylattıktan sonra bir kopyası ile nufus müdürlüğüne giderek dilekçe ile tarih değişikliği yaptırdı ve sonrasında 3 iş günü içerisinde yeni kimliği geldi.
Yeni kimlik üzerinden tekrar isim denklik belgesi aldı.
Elindeki izvod ile de evraklarını tamamladı.
Dipnot olarak bilginize.
Muratturna biz annemin babası için de başvuru yaptık onunki de çıkmadı hala. Yapacak hiçbişey yok heryere gittik ankara dan geliyo bizim yapabilcegimiz bişey yok diyorlar
rasjhan Ben de bunu deneyeceğim. Umarım sorunsuz halledebilirim. Gelişmeleri paylaşırım. Bilgi için teşekkürler.
- Düzenlendi
İsim Denklik Belgesi (eski üsul) göçmen pasaportlu olan versiyonu çıktı 1 ay bekleyişten sonra ancak babamın doğum tarihi (mahkeme kararıyla) 1987 yılında 1953 iken 1957 olmuş, nasıl becermişte bu işlere girmiş bilmiyorum zira kendisi merhum konumda şu an. Asıl tarihi ise, 1954 ve doğum belgesi de elimde. Nüfus müdürlüğü mahkeme kararı olmasa bile, göçmen vizesi üzerinden doğum belgesini tanımam ben nereden bileyim bunlar aynı kişi mi diyor? Burada görüyorum ki değiştirenler olmuş. Kimsede de şu yeni usül açıklama olmayan aile fotoğrafsız tek sayfalık isim denklikte yok. Yani herkes benim gibi vizeli olan denklik belgeli. Nüfus müdürlükleri kafalarına göre iş yapıyor bu yetmiyor. Bir de bu mahkeme zımbırtısı başıma bela oldu. Nasıl değiştirirtirecem bilmiyorum.
Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var.
Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz.
Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var.
zmrzvn son dönem gelenlerden ve önceki ad soyad bilgisi yazıyorsa evet bu belge yeterlidir. Bununla Makedonya dan doğum belgesi almanız gerekecek.
Merhabalar,
Ben bugün itibariyle babm için isim denklik belgesini aldım ancak önceki ad ve soyad için (putni list za strance) açıklamalar bölümünde ek belgeye referans var. Bu şekilde bu belge ile başvuruda bulunabilir miyiz. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar.
Merhabalar, @gurcan bey
Ben bugün itibariyle babam için isim denklik belgesini aldım ancak önceki ad ve soyad için (putni list za strance) açıklamalar bölümünde ek belgeye referans var. Bu şekilde bu belge ile başvuruda bulunabilir miyiz. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar.
emregurses başvuru yapabilirsiniz. Sıkıntı yok.
emregurses bu belgeyi mutlaka apostil ettirin.