581955 Merhaba evet edebilirsiniz.

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

Okanalbayrak Bu çok çok önemli bilgi o halde. İsim denklik belgesinde Matka köyü Üsküp yazıyor. Matka köyü Saraj’a bağlı. O halde Üsküp Nüfus müdürlüğünde işimiz yok? Saraj Belediyesi bize İzvod verecek doğru mu anlıyorum?

senol Kardeşim bana TL olarak fiyat verdiler. Ben sıkı bir pazarlıkla 3 bin tl ye anlaştım. Feyste bir romanya grubu var oradan tanıdığım bir ablam onerdi ki bu ablayı en az 2-3 yıldır tanıyorumdur çok güvendiğim bir kadın. Alınan evrakların fotoğraflarını da o grupta gördüm. Öyle ikna oldum.Kısacası senin de aldığın fiyat 250 euroymuş demek ki hemen hemen aynı rakamlar… İstersen 250 euro diyenle sıkı bir pazarlık et kardeşim.
    Selametle,

nuhammed_dogrucu eğer izvod için bu rakamsa çok çok yüksek bir rakam
      Bence kaç kişi için kaç evrak çıkarıyorlar onu teyid edin derim.

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz

gurcan Benim makedonya dışında romanyadan da hakkım var. yazdıgım feys grubuna dolandırılan çok insan geliyordu hatta kendi işini yapmaya calısmıs biri var yeminli tercüman tutmus ama kadıncagızı da dolandırmışlar. yöneticiler onu ve nice dolandırıcıyı ifşa ettiler orada. Bu nedenle az biraz fazla vereyim işim rast gitsin istedim. Daha ucuzu varsa onlara da gidilebilir tabi neticede herkesin kendi kararı. Ayrıca Makedonya vize istemiyor isteyen kendi de gider. Bende pasaport yok uçak korkum var diye vize de lazım yabancı dilim de yok gidip çözemeden gelirsem astarı yüzünü geçer diye düşündüm bir de işimden izin alamıyorum. selametle,

nuhammed_dogrucu bilgilendirme için teşekkürler.
          Biz de burada forumda amacımız kimsenin dolndırılmaması ve en doğru ve güzel bilgilerle en sağlıklı şekilde başvurularını yapması.
          Bu nedenle belli başlı şeyler var ve biz bu doğrultuda hareket ediyoruz. Formun çok fazla faydasını gören arkadaşlar var.
          Bizlere düşen görev bu yolu ranta çevirenlere karşı arkadaşlarımızı uyarmak.
          Size de böyle bir bilgilendirme yaptığınız için çok teşekkürler.

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

gurcan Bir şey değil . Mümkün mertebe tanıdık bildiklere gitsin arkadaşlar. Güvenilir eleman arasınlar kardeşim. Benim evrak gelirse güvenilirlikleri de tam olarak netleşecek zaten buraya da yazar muştularım bir gelsin de evrağım.Selametle.

Merhabalar kendi annem için makedonya ya gidip izvod alıcam vekalet olmadan isim denklik belgesi ve nüfus kayıt örneği yeterli dimi annem olduğunu kanıtlayıp direk elden almak için ?

Arkadaşlar Selamlar. İzvod apostilli olarak 2 sayfa geldi. İzvod ’un ve apostilin arkasında mühür gibi yazılar var bunlarda çevrilecek mi? Apostil de tercüme edilecek mi?

Futurist nerede kullanacaksınız. Bir de çok dilli değil mi belgeniz. Eğer çok dilli apostilli aldıysanız ve Türkiye de kullanacaksanız çeviriye gerek yok.

@

gurcan DENKLİK almıştık ama malum hata eksik harf yanlış d. tarihi vb düzeltmeleri için kullanacağız.(zaten sizin bu konudaki dilekçenizi örnek alacağız) “Formül A” vermediler; izvod aldık sadece. Apostil ettirdik.
                Soru(ları)m şu:
                1.Apostil sayfası da çevrilecek mi? İzvod ve apostilin arkasındaki mühürleri ekliyorum.

gurcan
                2.İzvod ve apostilin arkasındaki mühürler de çevrilecek mi?

gurcan

Futurist çok dilli olmadığından aldığınız evrak ve apostil Türkçe ye çevirisi yapılacak. Mühürler e gerek olmadığını düşünüyorum. Size yine de nüfus müdürlüğü ne sorarak hareket etmenizi tavsiye ederim.

Eski nüfus müdürüne sorduk arkadaki mühürleri de çevirmemizin doğru olacağını bildirdi. (Belki onlar çevirmeden de kabul edilebilir ama bu yorumundan sonra riske gerek yok.

@"gurcan bey merhaba izvod ile ilgili yardımcı olurmusunuz.
                    1-makedonya dan izvod kaç nüsha almak gerekir.istanbulda bu belgenin aslını kaç yerde kullanacağız
                    2-forum a dan bahsediliyor bu ayrı bir belgemi
                    3-d.tarihi düzeltmemiz gerekebilir nüfus müdürlüğüne hangi belgeler sunmak gerekir.
                    4-izvod un makedonya da apostil ve tercüme edilmesi yeterlimi nüfus müdürlüğü noter tasdik istermi
                    Teşekkür ederim

Aylhe merhabalar
                      Size gereken
                      -Doğum tarihi değişimi için çok dilli apostilli formül A diye tabir edilen doğum belgesi 3 adet almanız gerekecek (ben bu evrağı çeviri yaptırmadım)
                      -Başvuru için başvuran sayısı kadar Makedonca doğum belgesi (çeviriye gerek yok)

gurcan benim annem göç eden kişi ben başvuru yapıcam çocugum 3 yaşında onun içinde aynı evrakları hazırlamam gerekiyomu bir de aynı anda annem ben oğlum başvuru yapabiliyomuuyuz

Aylhe Ayrıca İzvod için konsolosluğa verileceğinden apostil yaptırmaya da gerek yok. Konsolosluk bu şekilde bilgi verdi.