emirkan

Size bir e-posta yönlendiriyorum 🙂

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

emirkan

Zannediyorum e-posta adresiniz de hatalı 😃

Bana gerçek e-posta adresiniz üzerinden, kullanmak istediğiniz kullanıcı adını info@anavatanrumeli.org adresine gönderir misiniz?

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Okanalbayrak
Yeni moderatörümüze hoşgeldin diyelim o zaman 🙂

emirkan

O zaman sevgili @emirkan ’a da hoşgeldin diyelim. "Eski nickname’i asdas olan arkadaşımız 🙂) )

Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba, almış olduğumuz bu evrakları ne şekilde tercüme ettireceğiz? Hangileri tercüme edilecek, konsolosluk yapıyor mu? Tercüme bürolarında yaptırsak dahi sonrasında noterden tasdik ettirmemiz gerekiyor mu? Yada direkt yeminli tercümanların, tercüme ettiği evraklar noter onaylı oluyor mu? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

ismeren tercüme konusunda bence acele etmeyin istenen evraklar belki değişir. Konsolosluk tercüme etmiyor. Türkiye’de çalışan yeminli tercüman bulup notere onaylatmanız gerekiyor.

ismeren Noterlerin kendi anlaşmalı çalıştıkları yeminli tercümanlar var oraya gittiğinizde hemen hallediyorlar. noter anlaşmalı oluyor en sorunsuzu o bilginize

Merhaba, işlerimi ayarlayabilirsem yakın dönemde Makedonya’ya gitmeyi planlıyorum. Rotam Üsküp,Kırçova ve Veles olacak. Bu rotada yardımcı olabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım. Tarihim Netleştiğinde tekrar bilgi vereceğim.

beratkvardar noter tasdik ücreti dahil olarak tahsil ediliyor sanırım yaklaşık 10-12 belge tercüme edilmiş ve noter tasdikli haliyle 4000 türk lirasını bulacak gibi. Memlekete gidip belgeyi çıkartmak falanda masraf. Sanırım biraz ekonomik açıdan zorlu olacak benim için :/

Asli hanım selamlar;

blablacar’dan ilan yayınlayabilirseniz siper olur 🙂

Arkadaşlarımız da netleştirmiş olurlar tarihlerini..

• Asli bunu yanıtladı.
              • Asli bunu beğendi

Okanalbayrak Teşekkürler haklısınız. Konsoloslukla görüştük istedikleri belgelere ilişkin bi kağıt verdiler bize hepsinin yazılı olduğu şuanlık onları toplama aşamasındayız. Ve sadece doğum belgesi kaldı. Zaten 1 eylülden önce başvuru kabul etmiyoruz dediklerini belirttiler.

ismeren merhabalar, size konsolosluk hangi belgelerin listesini verdi bizimlede paylasabilir misiniz?

admin hoş buldum teşekkür ederim 🙂

Asli Veles yani Köprülü için bana yardımınız dokunabilir 🙂

• Asli bunu yanıtladı.
                    • Asli bunu beğendi

Okanalbayrak Bu konuda ben de aynı dusunuyorum. Zaten admin,'in mesajında da “Ad soyad ve doğum tarihi farklı ise isim denklik belgesi gerekiyor” açıklaması cümle anlamıyla tam olarak bunu ifade ediyor. Ad soyad ve doğum tarihi aynı ise sorun yok, farklı ise isim denklik belgesi devreye giriyor ve bu sorunu gideriyor. Soyadlar herkesin zaten farklı, isimlerin çoğunda harf farklılığı var, burdaki Osman Makeodnyada Kiril alfabesiyle Yusman yazılıyor, keza İsmail Smail yazılıyor. Burdaki ismi Yusman yapma gerekliliği tuhaf olmaktan da öte.

@admin bey siz tam olarak ne yaptınız? Babanız Ömer olan ismini mahkeme kararıyla İmer mi yapti? Yoksa siz, kimlik bilgilerinizde baba isminizi İmer diye duzelttirdiniz mi?

admin aracım yok malesef 😊 ucakla gitmeyi düşünüyorum ama denk gelirse mutlaka bla blacar dan ilan açılır tabi.