• Ticaret
  • Rusya'ya İhraç Edilmek Üzere Ürün Talep & Arayışı

admin merhaba. Biz çocuk üst grubu ve pijama çalışıyoruz. İlgilenirseniz 905327118783 ten irtibata geçebilirsiniz.

Merhaba yukarıda yazilan her sektörde malzeme temini ve imalatı ,tedariği gerçeklestirilebilir.Irtibat için
Mustafa bey:+90 532 251 70 81

Çocuk ve bebek kıyafetleri için çalışabiliriz
    05063150304

Merhaba ben inşaat sektörü ve yan ürünlerini ,iş Makinası kamyon yedek parça ve aksesuarlarını temin etmede katkı sunabilirim 05334204967 telefon numaram

admin Selamlar. Çocuk nevresim, puset örtüsü, kundak, battaniye vs üretimi yapıyoruz. İletişim kurabiliriz. 0505 614 43 75

Değerli forum sakinlerimiz ☺️

Sizleri kırmamak için gönderilerinizi onaylıyorum ama bir web sayfanız, Instagram sayfanız, trendyol satıcı sayfanız vb bilgi yok mudur?

Yani kendinizi bir alıcı yerine koyun, siz alıcıların yerinde olsanız sadece telefon numarası veren biri ile çalışmak ister miydiniz? ☺️

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

@MGRANDE Hepsiburada’da olmayan bir çok çeşit ürünümüz de var. Watsapp üzerinden foto atabilirim.

admin ben tekstil ve gıda sektöründe ürün tedarik edebilirim. Ben tekstilde üreticiyim

Merhaba,

İstanbul Zeytinburnu’nda Fiftyone Wear adındaki firmamız ile kadın alt/üst giyim üretimi yapıp yurtiçi/yurtdışı satış gerçekleştirmekteyiz. -Talep olduğu taktirde erkek, çocuk giyim üretimimiz de söz konusu olabilir.- Aşağıya İnstagram hesabımızı bırakacağım. Dileyen telefon ile de irtibat kurabilir.

+905319264651
        https://www.instagram.com/fiftyonewear/

@"

IpekyoluTic @admin diğer detaylari öğrenmek ve firmalarimizi yerinde ziyaret emtek için lütfen iletişim kurunuz telefon üzerinden..Gebze/Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteriyoruz.