İstanbul Makedonya konsolosluğundan Nasıl randevu alıyoruz ulaşamadık ve vatandaşlığa başvuracak tüm kişiler ayrı ayrımı randevu almalı

Cihanc peki maili Türkçemi makedoncamı yazalım randevuyu şimdiden alalım buarada evrakları toplayalım uzunsüredir denklik bekliyorduk evraklar 6ay geçerli olacağı için izmirdede konsolosluk olmadığı için randevuyu önceden almamda sakınca olmaz heralde

Cihanc peki vatandaşlıktan sonra pasaport değişikliği yapılması zorunlumu pasaportun süresini bu hafta ona göre alıcam

Nilufer Türkçe atabilirsiniz. İlgilenen kişi Türkçe biliyor. Şu anda Kasım ayına randevu veriyorlar diye biliyorum. Buna göre kendinizi hazırlayın. Pasaport ile ilgili sorunuzu anlamadım tam olarak

MAKEDONYA İSTANBUL KONSOLOSLUĞU İRTİBAT BİLGİLERİ

İnönü Cad. Üçler Apt. No:12 K-2 D-4 Gümüşsuyu Taksim 34427 İstanbul

phone: +90 (212) 251 22 33

+90 (212) 249 99 77

e mail: istanbul@mfa.gov.mk istanbul.mkvisa@mfa.gov.mk

fax: +90 (212) 293 77 65

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz

İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞUNDAN VATANDAŞLIK BAŞVURUSU YAPANLAR İÇİN ÖDEME BİLGİLERİ

KUZEY MAKEDONYA CUMHURİYETİ BAŞKONSOLOSLUĞU

AKBANK-METE CAD.NO.20 TAKSİM/ İST.

F325 DEN KOD:7003932

MASRAFSIZ HAVALE HESAP

0277 -125341 /AYAZPAŞA/ISTANBUL

IBAN: TR33 0004 6002 7703 6000 1253 41

TÜM AKBANK ŞUBELERİNDEN MASRAFSIZDIR. 34.- EURO

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Nilufer T.C. vatandaşı olarak ayrı bir pasaport, vatandaşlık alınırsa KM vatandaşı olarak ayrı bir pasaport sahibi olunacak sanırım süreç sonunda.

gurcan Bursa’daki konsolosluğa nasıl ulaşabiliriz vatandaşlık başvurularını orasıda alıyormu acaba İstanbul’a birtürlü ulaşamıyorum mailede cvp gelmedi

Nilufer sanırım randevu tarihleri çok ileri tarihler yasa değişirmi acaba diye çekiniyorum Makedonya’dan başvuru içinde randevu almak gerekiyormu yoksa gidip evrakları hemen teslim edebiliyormuyuz orada nereye teslim ediliyor

Nilufer doğum yeriniz neresi ise Makedonya da oraya gidip teslim ediyorsunuz.
                Doğum belgesini aldığınız yere yani

Değerli forum sakinlerimiz yukarıdaki sorularınıza tek tek değinerek uzun ve güzel bir podcast’i sizin için hazırlamış bulunuyoruz.

Arzu ederseniz, internet sitesine bağlı kalmadan buraya tıklayarak direk cep telefonunuzun uygun podcast uygulaması üzerinden ( Apple Podcast , Google Podcast ve Spotify) üzerinden de dinleyebilirsiniz

Ayrıca Sevgili @gurcan ’ın podcast içerisinde bahsettiği ve konsolosluk personelinin işaretlediği maddeleri aşağıda görebilirsiniz.

Son olarak tüm köylerin eski yeni isim ve lokasyonlarına ait bilgilerine http://www.fallingrain.net/world/MK/a/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

10 ay sonra

merhaba iyi günler 06 aralık 2022 de randevumuz var başvuru parasını garanti bankasına ödeyecekmişiz parayı başvurudan önce herhangi bir şubeden ödesek olur mu?

• N_F bunu yanıtladı.
                  6 ay sonra

Merhaba başvuranlar arasında vatandaşlık alan var mı?

yusuf313 Henüz yok bu yaz itibari ile bir hareketlilik bekleniyor hayırlısı diyelim

7 ay sonra

gürcan bey 8 şubat 2022 tarihinde akbank iban yayınlamıştınız 34 euro vatandaşlık başvuru için gitmeden yatırsak olurmu 2 gün sonra randevumuz

Ers karar sizin ben gidip kontrol sonrası yatır dediklerinde çıkıp yatırmıştım.
                      Önceden de yatırabilirsiniz bir şey diyemem