Merhaba @gurcan Bey,
Öncelikle herkese emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Paylaşımlarınız sayesinde yolumuzu açıyorsunuz.
Uzun zamandır sisteme üye girişi yaparak girdiğimde bomboş bir sayfayla karşılaşıyorum. Ancak sisteme üye girişi yapmadan forumdaki bilgilere ulaşabiliyorum. Acaba bunu sadece ben mi yaşıyorum?
Yakın zamanda Kuzey Makedonya’ya gitmeyi planlıyorum. Geçen sene babamın İzvod belgesini çıkartmıştım. Bu gidişimde evrakların tercümesini yaptırıp, başvuruyu orada yapmak istiyorum.
Başvurumu İzvod u aldığım bölgeden mi yapmam gerekir?
Çeviri için kişi tavsiye edebiliyor musunuz?
Bir de benim şahıs şirketim var. Onun için hangi belgeleri eklemem gerekir? Bağkur vs.
Hakkımda soruşturma olmadığına dair belgeyi aldım fakat kütüğüm Avrupa yakasında ben Anadolu yakası(Kartal) adliyesinden aldım. Aldığım belge tüm Türkiye’yi kapsamıyormuş. Sadece Kartal için geçerli imiş. Acaba kütüğümün bağlı olduğu adliyeden(Çağlayan adl.) almam daha mı doğru olur?
İşyerim Anadolu yakasında olduğu için nüfus kaydı ve doğum belgesini de Kadıköy Nüfus Müd. ‘ den aldım. Farklı bir ilçeden aldığım için bu belgelerde sorun yaşar mıyım?
Yardımcı olabilseniz çok sevinirim.
Her şey için çok teşekkürler.