• Balkanlar Genel
  • Rumeli Dönemine Ait Etno-İnfografik Folklorik Kıyafet Haritası

Merhabalar;

tweet’inde bahsettiği proje için bu başlık altında toplanıyoruz 🙂

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

Değerli arkadaşlar;

Tam olarak hayalimiz şudur.

Hepimizin ailesinin bir göç ettiği bir bölge var tarih var. Bizler aile büyüklerimizin sandıklarından çıkan eski objelerin fotoğraflarını tarih ve yer bilgisi ile beraber topluyoruz ve aşağıdaki gibi harita haline dönüştürüyoruz.

Konu ile alakalı tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz 🙂

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Okanalbayrak aynen öyle,bütün ailede dolaşan bir fotoğraf vardı bilmiyorduk ne zaman çekildiğini,isim denklik alınca öğrendik ki ailem Türkiye’ye göç ederken çekilmiş bir fotoğrafmış

emel

Evet evet doğru @Okanalbayrak

Fakat “kişi” fotoğraflarından çok, obje ve kıyafet fotoğrafları bizleri daha çok mutlu edecektir 🙂

Babam üsküp gazibaba doğumlu 1955’te göç etmişler bizde burada tam anlamı ile kültürümüzü hiç unutmadan yaşadık kişiden kişiye değişir ama benim için en büyük simge bu bereleri takan yaşlılarımızdı

Ozzy benim babamda gazibabadan 🙁 amcam rahmetli oldu tetovada ben hatıra olarak başından çıkarmadığı bu kepi aldım🥺🥺

11 gün sonra

Anneannemin ipek gömleği vardı, kimde olduğunu bulursam eklerim

Bir Yanıt Yaz...