Pucurica merhabalar ben tamamen tanıdık yolu ile buldum. Bayrampaşa Yıldırım mahallesinde bu işlerle ilgilenen insanlar hala var.
Tamamen iyi bir araştırma yapmanızı öneririm şuan bende avukatım için süper harika gibi yorumlarda bulunamayacağım çünkü henüz dosyamı karara bağlamadı ancak epey hırslı ve bu konuda uzman olduğu karara bağladığı dosyalar sebebi ile bana güven sağladı. Bu sebepten dolayı şuan iletişim bilgisi vermem doğru olmaz.
Bütün aciliyet mektupları ve avukatlık ücretleri için 2.000€’ya yakın bi ücret ödedik. Maalesef bu kısmı biraz masraflı ve sürekli ek şeyler çıkabiliyor tabiki herkesin kesesine göre bu karar ancak ben başarılı olacağıma inanıyorum çünkü olan yasa üzerinden bi hak talep ediyorum. Başarısız olursamda en azından bütün hukuki yolları tükettim diyebilirim ancak bu ihtimal çok düşük..
Avukatınızı seçerken kesinlikle Sırbistan Barosuna kayıtlı olup olmadığını , vatandaşlık konusunda karara bağlanmış dosyaları talep etmenizi şiddetle öneririm.
Bizim gördüğümüz 2025 Ocak ayı başvuruları yapılmış ve 2025 aralıkta 9 kişi onay almıştı. Burda avukat kısmı gerçekten çok etkili oluyor. Sürekli sorgulama yapılması, davanın açılması idareyi zor duruma bırakıyor.. İşin tuhaf kısmı hiçbiri internet sitesindeki başvuru takip kısmında yayınlanmamıştı. Bizzat kendimde bu kişiler ile iletişime geçerek durumu doğrulamasam inanmayacaktım açıkçası.
Ben kesinlikle kimseye gidin şu paraları verin vs diyemem asla sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum ve sonucu güzel bir sonla bitecektir eminim.. 🙂