İyi günler. Ben bir tanıdıkla babamın doğum belgesini alıcam. Buradan aldığım isim denklik belgesiyle nüfus doğum tarıhi aynı. Büyük ihtimalle Dogum belgesindede aynı olucagını düşünüyorum. Eger aynıysa. Makedonyadan alıcağımız doğum belgesini Türkiye’de bir değişim söz konusu değilse apostil ettirmeye gerek varmıdır?
Bütün evrakları hazırlayıp Makedonyadan vericez. Orda evraklar nüfus müdürlüklerine mi teslim ediliyor?
Birde türkiyeden alıcağımız evrakları Türkiyedemi tercüme ettirip apostilliyelim. Yoksa Makedonya damı tercüme ettirelim?
Bir tanıdığımız Türkiye’de tercüme edilen evrakları kabul et iye biliyormuş diye duydum.
Bu konuda beni yönlendirirseniz sevinirim.

Kısacası makedonyadan alıcağımız evrak eger Makedonya’dan verilicekse apostil olucakmı?
    Çünkü bir 3 kardeşiz 3 doğum belgesi istedik biri apostilli her ihtimale karşı.
    Diger ikisi apostil olmıyacak daha sonra tüm evrakları makedonya ya teslim ederken diğer ikisi tekrar apostil olucakmı?.
    Ne zor anlattım😊

Muradiye 1 apostilli ile değişiklik yapılacak. Her başvuru yapan için de 1 adet olacak. 3 kişi başvuru yapacaksanız.
      1 apostilli
      3 normal izvod gerekiyor size

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz

Muradiye Makedonya dan başvuru yapacaksanız bazı ince ayrıtılar var onlara dikkat etmeniz gerekiyor.
      Eğer ordan başvuru yapacaksanız ilk etapta apostilli belge ile değişiklik leri mutlaka aynı yapmanız gerekiyor. Ondan sonra ordan başvuru yapmadan önce isim denklik yapıp yeni doğum belgelerini alarak başvuru yapabilirsiniz.

Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var. 

gurcan

gurcan peki her şey yolunda giderse bizden istenen diğer tüm evrakları buradamı yoksa makedonyadamı tercüme ettirelim bu koku hakkında ne düşünüyorsunuz. .
        Çok teşekkür ederim ilginize.

Muradiye bende yok maalesef
          Admin tarafından sakıncalı bulunarak silindi hesabı diye biliyorum. Admin ile görüşebilir siniz.
          Sizin ihtiyacınız nedir nasıl yardımcı olalım size

Muradiye ben ve yardımcı olduğumuz herkes Makedonya da yaptık nedeni daha ucuz ve zahmetsiz olması.
            Karar size ait

gurcan şöyle bir durum var. Halamın oğlu halamın izvodunu aldı Dogum tarih mahkeme sürecinde bitti. Kendisi makedonya ya gidip aramıştı. Orada biriyle tanışmış ve ona yardımcı olmuş. VS.. Sonrasında türkiyeden bir kaç akrabamız ada aldılar. getirti. Şimdi en azından apostilli izvodu onun vasıtasıyla alalı m sonrasında gideriz dedik bu düzeltmeler VS.. İçin iki kere git gel olmasına diye. Ama bize çok uçuk bir fiyat verdi 600 euro. Onun için çok kararsız kaldım.

Şimdide muallakta kaldım.. Akraba işte😊

Muradiye çok yüksek rakam size izvod mu lazım onu anlamaya çalışıyorum.
              Eğer öyleyse sorun yok alınır izvod o kadar para da vermemiş olursunuz
              Size msj atıyorum isim denkliğinizi bana mail atın baktıralım.
              Makedonya dan izvod almak sorun değil sadece canımızı sıkan şey orda belli yerlerde ciddi sıkıntı var o nedenle almak çok maliyetli oluyor. Sizin orası bildiğim çok sıkıntılı olan bir yer değil

gurcan evet bizim için önemli olan gitmeden izvodu alabilmek. Adres ve Dogum tarihinde sorun varsa mahkeme sürecini başlatmak.
                Size isin denkliği buradamı göndereyim

Üzgünüm ben platformu çok bilmiyorum. Gelen mesaj olarak sadece bunları görüyorum

Muradiye mail attım. Bilginize

gurcan çok teşekkür ederim.geç oldugu için mailinize attım.

gurcan Merhaba Gürcan Bey. Nasıl bir sakınca oldu yada durum yaşandığını burada yada bana mail yollayarak paylasabilirseniz en azindan bizden sonra hizmet alacak yada yardimci olunan kişilere ışık tutar. Mailimede yollayabilirsiniz. Selamlar,

Manastirli bilgim dahilinde değil maalesef
                  @admin size bu konuda bilgi verebilir diye düşünüyorum.

11 gün sonra

30 Temmuz 2023 günü Saat 16:00′da Canlı Podcast yayınımızı aşağıdaki youtube sayfamıza dinleyebilirsiniz. Ayrıca Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast platformlarından “Anavatan Rumeli” yazarak takipte kalabilirsiniz.

Ayrıca podcast üzerinde konuşulmasını istediğiniz konuları buraya tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz.

Canlı yayına katılım sağlamak isterseniz, kullanıcı adınızı ve konuşmak istediğiniz konuyu belirterek info@anavatanrumeli.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

30 Temmuz Pazar günü görüşmek dileğiyle 🙂

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Katkıda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Android uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

gurcan gürcan bey izvod almak için bana da mail gönderebilmeniz mümkün müdür?

30 Temmuz 2023 günü Saat 21:00′da Canlı Podcast yayınımızı aşağıdaki youtube sayfamıza dinleyebilirsiniz. Ayrıca Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast platformlarından “Anavatan Rumeli” yazarak takipte kalabilirsiniz.

Ayrıca podcast üzerinde konuşulmasını istediğiniz konuları buraya tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz.

Canlı yayına katılım sağlamak isterseniz, kullanıcı adınızı ve konuşmak istediğiniz konuyu belirterek info@anavatanrumeli.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

30 Temmuz Pazar günü görüşmek dileğiyle 🙂
                  Lütfen Dikkat.. Saat Değişmiştir 🙂 21:00′da görüşmek dileğiyle;

Forum sayfamızı ileriye taşıma noktasında bizlere sağlayacağınız her katkının çok önemli olduğunun farkındayız ve forum sayfamız içerisinde gezinirken karşınıza çıkacak katkı sağla penceresinden desteklerinizi bekliyoruz.

Podcast’i aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dinleyebilirsiniz

Bir Yanıt Yaz...