gurcan Muradiye çok yüksek rakam size izvod mu lazım onu anlamaya çalışıyorum. Eğer öyleyse sorun yok alınır izvod o kadar para da vermemiş olursunuz Size msj atıyorum isim denkliğinizi bana mail atın baktıralım. Makedonya dan izvod almak sorun değil sadece canımızı sıkan şey orda belli yerlerde ciddi sıkıntı var o nedenle almak çok maliyetli oluyor. Sizin orası bildiğim çok sıkıntılı olan bir yer değil
Muradiye gurcan evet bizim için önemli olan gitmeden izvodu alabilmek. Adres ve Dogum tarihinde sorun varsa mahkeme sürecini başlatmak. Size isin denkliği buradamı göndereyim
Manastirli gurcan Merhaba Gürcan Bey. Nasıl bir sakınca oldu yada durum yaşandığını burada yada bana mail yollayarak paylasabilirseniz en azindan bizden sonra hizmet alacak yada yardimci olunan kişilere ışık tutar. Mailimede yollayabilirsiniz. Selamlar,
gurcan Manastirli bilgim dahilinde değil maalesef @admin size bu konuda bilgi verebilir diye düşünüyorum.
admin 30 Temmuz 2023 günü Saat 16:00′da Canlı Podcast yayınımızı aşağıdaki youtube sayfamıza dinleyebilirsiniz. Ayrıca Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast platformlarından “Anavatan Rumeli” yazarak takipte kalabilirsiniz. Ayrıca podcast üzerinde konuşulmasını istediğiniz konuları buraya tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz. Canlı yayına katılım sağlamak isterseniz, kullanıcı adınızı ve konuşmak istediğiniz konuyu belirterek info@anavatanrumeli.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. 30 Temmuz Pazar günü görüşmek dileğiyle 🙂
admin 30 Temmuz 2023 günü Saat 21:00′da Canlı Podcast yayınımızı aşağıdaki youtube sayfamıza dinleyebilirsiniz. Ayrıca Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast platformlarından “Anavatan Rumeli” yazarak takipte kalabilirsiniz. Ayrıca podcast üzerinde konuşulmasını istediğiniz konuları buraya tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz. Canlı yayına katılım sağlamak isterseniz, kullanıcı adınızı ve konuşmak istediğiniz konuyu belirterek info@anavatanrumeli.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. 30 Temmuz Pazar günü görüşmek dileğiyle 🙂 Lütfen Dikkat.. Saat Değişmiştir 🙂 21:00′da görüşmek dileğiyle;