Birde şunu öğrenmek istiyorum elimizdeki evraklarının herhangi bir süresi var mı?
kaç soy öncesine kadar başvuru hakkı
Baharmas şansınızı deneyin .
Sizden sonra Makedonya ya sordum 8 Ağustos son tarih olarak her yere yazı asmışlar bu da bilinmesi gereken konu bana göre 30 temmuz son sonrası sıkıntı bence
Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var.
Bize katkı sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz.
Forum sayfamızı daha fazla büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Fakat şimdi katkılarınıza ihtiyacımız var.
Gürcan bey merhaba , babam Mekadonya Üsküp Köprülü doğumlu eşim ve babam başvuru yapmak istiyoruz.İsim denklik belgemizi çıkardık.İzod doğum belgesi oradan randevu ilemi alınıyor.Eşimle oraya gitsek biz alabilirmiyiz. Aldıktan sonra sadece harcmı yaptırılması gerek orada baska işlem varmı başvuru harıcınde Türkiyede evrakları toplayıp tekrar basvuru için oraya gıtmeyı planlıyoruz yardımcı olurmusunuz.
Tugba1409_Be babanız ordan göç se babanız ve siz başvuru yaparsınız. Eşinizle gidince alabilirsiniz diye düşünüyorum.
İzvod alırken en az 1 adet apostilli ve başvuru yapacak kişi sayısı kadar normal izvod almanız gerekiyor.
Bunu es geçmeyin derim
- Düzenlendi
Peki gittiğimiz gün alabiliyormuyuz randevu gerekıyormu dogum belgesi için makbuz ödemesini ilk once yapmak mı gerek birde isim denlik belgesinin bir süresi varmı apostilli yaptırmak için "Doğum belgesinin alınması için son tarih, başvurunun gerekli belgelerle birlikte sunulmasından itibaren 2-3 gündür "diye birz yazı okudum doğum belgesının bir süresimi var ?
Tugba1409_Be randevu gerekmez gidip istersiniz varsa bakarlar ve hemen verirler.
İlk önce başvuru formu doldurulur. Sonra belge bulunur size haber verilir. Ondan sonra ödemesini yaparsınız. Sonra belgeyi alırsınız talep sayısına göre
Sonra apostil için adliye ye geçersiniz.
Türkiye deki işlemler de dahil temmuz sonuna kadar işlemleri bitirmeniz gerekiyor.