admin Esrasph_ merhaba; Gökmen beyin tam olarak “tamamlanmış” ve “sonuçlanmış” bir başvurusu olmaması nedeniyle bilgi güvenliği açısından paylaşım yapmamaktayız. Gerekli bilgilendirmeler de yakın zaman da kendisine yapılmıştır ve ilgili gönderisi editlenmiştir. Arzu eder ise, hangi makamlara nasıl ulaşılabileceği gibi konularda @GKMENYOLDA bey forum sayfamızda bilgi verebilir.
admin June merhaba Gökmen beyin tam olarak “tamamlanmış” ve “sonuçlanmış” bir başvurusu olmaması nedeniyle bilgi güvenliği açısından paylaşım yapmamaktayız. Gerekli bilgilendirmeler de yakın zaman da kendisine yapılmıştır ve ilgili gönderisi editlenmiştir. Arzu eder ise, hangi makamlara nasıl ulaşılabileceği gibi konularda @GKMENYOLDA bey forum sayfamızda bilgi verebilir.
admin ayse merhaba; Gökmen beyin tam olarak “tamamlanmış” ve “sonuçlanmış” bir başvurusu olmaması nedeniyle bilgi güvenliği açısından paylaşım yapmamaktayız. Gerekli bilgilendirmeler de yakın zaman da kendisine yapılmıştır ve ilgili gönderisi editlenmiştir. Arzu eder ise, hangi makamlara nasıl ulaşılabileceği gibi konularda @GKMENYOLDA bey forum sayfamızda bilgi verebilir.
emrebaol brtvrdrl nufüse kayıtlı oldugunuz yerdeki asliye hukuk mahkemesine 2 ay sonraya mahkeme tarıh verdiler.zaten hakimler olaya vakıf yardımcı oluyorlar..
Gurhang tekrar merhabalar babam makedonya kırçova doğumlu ve sağ. kırçova nüfus müdürlüğünden izvod almak için babamın gitmesi mi gerekiyor? sadece ben gitsem alabilirmiyim?
EcmelEymen gurcan Gürcan bey merhabalar, Forma yeni katılım sağladım. Rahmetli annem Ohrid doğumlu. Ohrid’den İZVOD doğum belgesini alabilmem husunda sizlerden nasıl yardım alabilirim. Önceki yazışmalarda @GKMENYOLDA bey’in yardımcı olabileceğini okudum. Şimdiden teşekkür ederim.
LEU Merhaba, 1931 ’de Pirlepe’den gelenlere Yugoslav pasaportu ya da hangi belge veriliyordu ? Türkiye ’ye lince kayıt için hangi belge veriliyor du ? Devlet arşivlerinde muhacir kayıtlarında sadece liste olarak bie belgeye ulaşabildik. Teşekkürler.
LEU gurcan İsim denklik belgesi çıkmadı. ANcak vatandaşlık kararı ve muhacir belgesi var. 1932 yılı için resimli belge var mı ?
Makrievo gurcan Gürcan bey bizde makrievo dogumlu babamın dogum belgesini dört aydır bi aracıyla arıyoruz nevo selo ustrumcaya ve rodovişe baktırdık bi sonuç alamadık akrabamızın ki novo selodan çıktı bizim ki çıkmadı sizce hangi belediyeden bulabiliriz
gurcan Makrievo isim denklik ile verilen belge var mı elinizde Neresi görünüyor doğum yeri yada hangi köy Birde akrabanız neye göre Novo selodan çıktı Normalde makrijevo Novo Selo ya bağlı sizde oralı iseniz orda olma ihtimali yüksek ama Bilgi veya belge gönderirseniz ona göre yorum yapar veya baktırırım. Dediğiniz bölgeler bizim bölgeler genelde orda varsa size yok demezler ama neye göre baktılar inanın bilmiyorum. Bazen soyadı farklı olabiliyor o zaman da detaylı bakılmaz sa yok denebiliyor
Makrievo gurcan öncelikle ilgi ve alakanıza çok tesekkür ederim Gürkan bey özelden görüşme inkanımız olabilirse elimdeki belgeleri size göndersem
gurcan LEU isim denklik çıkmaz . Başvuru hakkı da yok . Sadece şansınızı deneyin derim. Red gelme ihtimali yüksek bu bilmenizi isterim
LEU gurcan Merhaba, başvuru hakkı yok derken açıklama yapabilir misiniz ? İzvod bulunursa başvuru yapamaz mıyız ? Teşekkürler,