iffet NMFK çok teşekkür ederim, kalkandelen den doğum belgesi alan varmı , oranın nüfus idaresi hakkında bilgisi olan
rbasaran16 iffet Dernekler kanalıyla iletişim kurmaya çalışsanız. Ben kalkandelen / Tearce den aldım mart ayında tabii akrabalarım orada hiç sorun yaşamadım. Hem belediyeyi ziyaret ettim hemde başvurumu yaptım.
Yesim Herkese merhaba Anneme ait isim denklik belgesinde başvuran kişi bilgisi olarak benim adım var . Yinede vekaletnameye ihtiyacım var mi ? Annem vatandaşlığa başvurmadan benim başvurum olabiliyor mu?Annemin evlilik belgesi apostilli ve tercüme edilmiş halde yanımda olmalı diye anladım doğru mu ? Doğum yeri Kavadarci olarak yazıyor.Oradaki işlemlerde sorun yaşayan oldu mu acaba ben dil de bilmiyorum . Blog sayedinde vatandaşlık hakkımızın olabileceğini öğrendim herkese çok teşekkürler .
gurcan Yesim vekalet olayı yere göre değişiyor. Anneniz başvuru yapmadan siz de başvuru yapabilirsiniz. Evet apostilli ve tercümesi olması daha mantıklı. Normal de isim denklik yetiyor ama bazı yerlerde bu belgeyi de istyorlar. Şimdiye kadar ordan belge alan hiç duymadım ama sorar size bilgi veririm.
Yesim gurcan Gürcan bey merhaba Üsküp biletimizi aldık pazar akşamı yola çıkıyoruz .Oradan Kavadar a geçeceğiz size geri dönüş ölçümü acaba bize yardımcı olabilecek biri var midir orda😔
BES Merhaba annem icin ızvod arayısım devam edıyor ancak tr ds nufus yazan usturumca da kayıt cıkmadı. Baglı oldugu koy olan mokrievo nun da novo solo ya baglandıgınj duyduk. Resmi olarak olmasa da nufus md tanık aracaılıgı ile (ne kdr arastırıldı bılemıyorum) cıkmadıgı soylendı. Ne yapmam lazım?yok gısterebılır mısınız? Kime naskl basvurmam kazım? Usturumcaya kendı giderek basvuru yapmıstım?
gurcan BES isim denklik belgesini yayınlayın bir baktırıyım. Sizi daha önce uyarmıştım bazen usturumca görünen radoviş veya başka yerde çıkabiliyor.
Makrievo gurcan Gürcan bey bizde makrievo dogumlu babamın dogum belgesini dört aydır bi aracıyla arıyoruz nevo selo ustrumcaya ve rodovişe baktırdık bi sonuç alamadık akrabamızın ki novo selodan çıktı bizim ki çıkmadı sizce hangi belediyeden bulabiliriz
BES gurcan Hatice Şahin (1952 dogum tarihi-anne adı:safiye-baba adı:irfan) turkiye adı soyadıyla ama burdakı belgede ATİCE diye yazılmıs.Soyadı ılettıiğim belgede yazıyor
gurcan BES tam sayfa net okunacak şekilde yayınlarsan ve de kaç adet ne lazım yazarsan yardımcı olmaya çalışacağım.
BES gurcan merhaba gurcan bey,belgeyı burdan yayınlamak ne kdr dogru,kopyalanabilri bilgiler,munkunse mail aderesi yada telefonunuz alabılır mıyım?KVVK kapsamında kritik bilgiler ama cok ısterım yardımınızı.
resulaksan Türkiye doğumlu olmayan kişilerin formül A belgesi nüfus müdürlüğüne gelen yazı yüzünden alinamiyor İstanbul ve bir çok şehirde çok sıkıntı yaşayan insanlar oldu bazı nüfus müdürlüklerinin haberleri yok olmayan veriyor bilginiz var mı gurcan bey..
gurcan BES burdan yayınlanmasında bir sıkıntı yok eski Yugoslavya ya ait bilgiler ve kimsenin pek işine yaramaz. Siz bilirsiniz bir şey diyemem diğer husus için @admin bilir.
gurcan resulaksan bilgim dahilinde değil genelde bizim çevremizden herkes aldı. Almayanı yada sorun yaşayanı daha duymadım.
Manastirli resulaksan Bu sorunu Türkiye’de kim yasadi? Bana bu sorunu yasayan kişinin hangi şehir ve ilçede bu sıkıntıyı yaşadığını ve mümkünse memurun ismini paylaşabilirmisiniz? İlk kez duydum böyle birşeyi.
BES gurcan @admin direct message ozelliği var mıdır? Belgeyı ozcan beye nasıl yollAyabilirim? Yardımlarınızu rica ederım acilen