gurcan [silindi] dediğiniz gibi yapmak neredeyse imkansız daha önce de söylemiştim. Ben Türkiye de yaşıyorum. Kuzenlerim ve akrabalarım doğu Makedonya da sizinde olduğunuz bölgede yani Siz madem gideceksiniz alıp dediğiniz gibi yapmaya çalışın ama bu süre 2 3 gün gibi kısa sürede bitirmek zor inşallah hedefinize ulaşırsınız. Bunu başarırsanız büyük bir işi halletmiş olursunuz.
[silindi] Elimden geleni yapmaya çalışacağım hatta yaşadığım süreci de burada anlatacağım inşaallah. Belki sizin yapmaya çalıştığınız gibi birilerine bir faydam dokunur inşaallah. İlginiz ve alakanız için teşekkür eder, hayrlı geceler dilerim.
gurcan Free35 ay sonu 30 unda otarafa gideceklermiş isterseniz o zaman baktırırım. Öncesinde zor olmakla birlikte net değil.
Free35 gurcan Memnun olurum. Gruptan bir arkadaş paylaşmış, Blatec te tek memur var belge bile sormadı defterden baktı buldu diye bir şans olabilir diye düşündüm. Kasım ayında da nasipse kendim gideceğim.
gurcan Free35 kusura bakmayın gidildi ama çok yoğun bir gün ve kalabalık gidildiği için uğramayı unutmuşlar
ysnvtn Merhaba 24 kasim 3 aralik tarihleri arasinda uskupte olacagim. İzvod icin babamin orada yasayan kuzenine vekalet aldik. Yollasan kontrol edebilirmisinİz.
EnsarSelimKurtulu Merhaba, Ekteki örnek vekaletname yazısına göre noterden onaylı apostil edilmiş vekaletname aldım. Bunu tercüme ettireceğim. Tercüme olan nüshaya da noter onayı ve apostil gerekiyor mu acaba?
gurcan EnsarSelimKurtulu tercümeyi nerede yaptırdığınıza bağlı Makedonya da yaptırırsanız ki tavsiye ederim. O zaman orda yaptırıp noter yapmanız yeterli Tabi bu işlemi yapmadan önce mutlaka Makedonya daki nüfus ile görüşün yaptırın verin derse yaptırın yoksa belki istemezler bile bir yer bir yeri tutmuyor çünkü