gurcan [bilinmeyen] apostilli doğum belgesi ile çok kolay halledersiniz tek dava da bitiyor size tavsiyem devamını getirin
Berkant SametDNSEL dediğiniz gibi ben 1 gunde işimi hallettim 160 euro odeyerek 2 gunde kimlik ve pasportu aldim şimdi çocuklar için başvurmak istiyorum kararsız kaldım önce oturma iznini için mi basvursam yoksa vatandaşlık için mi. Vatandaşlık sanırım zor veriyorlar.
Berkant Berkant bu arada bilginiz olsun pristinede göçmenlik bürosu randevulu sisteme başlamış yakın zamanda randevu bulamadım başvuru yapamadım
naz birisigenc ZeynepAras merhaba , benim içinde aynı durum söz konusu acaba kesin bir bilgiye ulasabildinjz mi
bdrk SametDNSEL Merhaba, Epey bir zaman geçmiş mesajı yeni gördüm. Ben de başvuruda bulunmak istiyorum (babam vatandaştır ve kimlik kartı vardır) Avukat kişinin iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz? Kolay gelsin
berke bdrk Baban orası doğumlu değilse vatandaş olsa dahi çok yüksek ihtimal alamazsın. Ancak eğer 18 yaş altıysan seni konsolosluktan vatandaşlığa kaydettirmesi gerekir başka yolu yok.
bdrk berke Selam, Babam zaten Kosova doğumludur ve Kosova’dan verilmiş kimlik kartı da var. Ben kendim başvuruda bulunmak istiyorum. Bilgi edinmek maksadıyla yazdım mesajımı.
berke bdrk Eğer öyleyse almanız mümkündür, yalnızca forumda yapılan adımları dikkatli bir şekilde takip etmelisiniz.