TugceTezcan Merhabalar, vatandaşlık hakkında olumlu veya olumsuz geri dönüşler almaya başlayanlar için bu sekmeyi açıyorum. Herkesin güzel haberlerini burada duymak isteriz 🙂
shpirti Az önce bir akrabam geldi Makeodnya dan evraklarını vermiş ama zorluk çıkarmışlar ve eksik bişeyler oldugunu söyleyerek evrakları almamışlar anlayamadım ne yapılmak iştenmiş açıkçası şimdi 2 kere düşünmeye başladım
gurcan shpirti sizin bulunduğunuz bölge veya yere özel bir durum diye düşünüyorum. Benim bildiğim Son bir haftada sorunsuz evrak teslim edenler mevcut. Hatta gayet kolaylık gösterip ve yardımcı oluyorlar.
Manastirli shpirti Bazı şehirlerde evet zorluk çıkarıp yokuş yapıyorlar ancak siz pes etmeyin ve hangi evrak yada belgenin eksik olduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer kimseden istenmeyen sıradışı bir belgeyse oradaki yetkili polis memuru ile görüşüp hakkınızı savunabilirsiniz. Eksik denilen evrak gerçekten eksikmi onu irdelemek lazım.
shpirti gurcan bende aynı şeyi düşünüyorum özellikle üsküp veles bölgesin de hiç sorun duymadım bu akrabamız tetova tarafından böyle bir sorun yaşamış hatta hiç uğraşma dedi bana birileri alsın vatandaşlığı önünü bir gör sonra başvuru yap dedi bende tüm evrakları hazırlamış oldum zaten