stunca shpirti toplam 215 euro ödedim tercümana çeviri noter apostil için 19 sayfa çeviri noter 15 apostil
rbasaran16 stunca stunca Evraklar teslim alındıktan sonra 2 evrak imzalatılıyor, adres ve telefon isteniyor. Orada akrabanızın adresini ve telefononu verebilirsiniz. Yaklaşık 35 € başvuru ücreti var. Kredi kartı ile alıyor. Bu…
shpirti rbasaran16 anlıyorum hayırlısı olsun orada ayrıca apostil ediliyormu ki bildiğim kadarıyla sadece çeviri ve tercüme ücreti ödeniyor ve 35 Euro kadar da başvuru ücreti yanlış mıyım @gurcan bey sizde bilirsiniz yanlış bişey yapmayalım diye soruyorum
stunca Merhaba safya başı 5euro tercüme 2.5 euro apostil 2.5euro noter tasdiği Toplamda 215 euro ödememiz olacak
shpirti gurcan ben de öyle biliyorum ayrıca apostil ücreti gereksiz lakin doğum tarihi değişikliği için olan izvod için geçerli diye bildiğim için sormak istedim
stunca gurcan nenden ekstra apostil ücreti istendi verdim 2.5 euro belge başı galiba gazlanmışım çaktırmayın
stunca 26 safya tercüme* 5 euro 15 apostil *2.5 euro 19 noter *2.5 euro Toplam 215 euro ödeme yapıldı