gurcan bana verilen belgede 2011 e ait olmuş bitmiş (500 TL para cezası) bir olay için “UYAP ta 1 adet suç kaydı bulunmaktadır” şeklinde bir ifade var. Bugün de sabah 9 dan az önceye kadar adliyenin sicil, infaz, mahkemenin görüldüğü kalem müdürlüğü, UYAP yöneticileri, ilçe emniyet müdürlüğü, asayiş şube müdürlüğü tamamını tekrar gezdim. Sonuç yok. Hepsi topu birine atıyor. Delirmemek mümkün değil.
Ne adlî sicil kaydım var ne de sicil arşivinde var. Tertemiz sicilim. Ama 500 TL lik bir ceza işi bozuyor. Bunu da kaldıramıyorum. Yarın Ankara’ya gideceğim.
Podcast i telefonum eski olduğundan kullanamıyorum. Bu yüzden merak ediyorum acaba konsolosluğun istediği listede GBT ve kihbi raporu isteniyor mu yoksa biz işimizi sağlama almak için mi bunu da ekliyoruz.
İlginiz için teşekkür ederim. Gerçekten böyle bir suç kaydım olmuş olsa 10 yıldır milli eğitimde idareci olarak kadrolu çalışmam mümkün olmazdı. 2 lisans 1 yüksek lisans diploması, 1 bakanlıktan 1 valilikten 2 adet müdüriyetten almış olduğum başarı belgem var. Ama bu suç kaydı dediği 500 liralık ceza mide bulandırıyor. Lütfen yardımcı olun. 3 gündür rüyalarıma giriyor artık delirmek üzereyim. Psikolojim bozuldu 😔